Medlemskabsbetingelser

Velkommen til Urtevejen
Vi er et Økologisk-fællesskab, som giver vores medlemmer adgang til at handle økologiske og biodynamiske varer til kostpris. Vi mission er, at sikre vores medlemmer de bedst mulige økologiske og biodynamiske produkter.

1. Medlemskab
Et Urtevejen-medlemskab koster pr 01.01.2019 kr. 50 inkl. moms per måned.

Dit Urtevejen-medlemskab fortsætter fra måned til måned indtil, det opsiges.
Medmindre du afmelder medlemskabet inden den månedlige fornyelsesdato, giver du os tilladelse til at trække betaling for den følgende måneds medlemskab via den oplyste betalingsmåde. Du kan kun opsige dit medlemskab på Urtevejen.dk. Besøg Urtevejen, log ind og klik på linket “Min konto”, som du findes øverst på en hvilken som helst side på Urtevejen.

Dit Urtevejen medlemskab er personligt og giver dig ret til at købe økologiske og biodynamiske produkter til kostpris
(MAX 5000kr pr. mdr. Hvis beløbet overskrides, laver vi en aftale).

2. Fakturering
Vi fakturerer dig for medlemskab hver måned via din betalingsmåde på den 1. i hver måned.

Afmelding: Du kan afmelde dit Urtevejen-medlemskab når som helst. De første xx dage er gratis (det vil sige hvis bliver medlem d 15. få du gratis medlemskab frem til den 1. i næste måned og her er ingen opsigelse. Efter der betaler man fra den 1. i hver måned.

Vi yder ikke tilbagebetaling, hvis du ikke har brugt dit medlemskab.

For at afmelde medlemskabet skal du gå til “Min konto” og følge afmelding. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den kommende måned.

Betalingsmåder: Du kan ændre din betalingsmåde ved at gå til vores websted under “Min konto”. Hvis en betaling ikke kan afregnes på grund af udløb af dit kreditkort, manglende dækning, spærring af kort eller andet, og du ikke redigerer din betalingsmåde eller afmelder din konto, kan vi lukke vi dit medlemskab til Urtevejen indtil, vi har en gyldig betalingsmåde. Du giver os tilladelse til at fortsætte med at fakturere betalingsmåden med eventuelle opdateringer. For visse betalingsmåder kan udstederen af betalingsmåden afkræve dig et gebyr for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

Pris- og abonnementsændringer: Vi kan fra tid til anden ændre vores abonnementer og prisen på dem. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer gælde for dig den 2. måned efter, at du har fået besked via e-mail.

6. Andet
Kostprisen udregnes sådan her:

Prisen vi betaler er:
– emballageafgift
– alkoholafgift
– fragt til lager
– nøddeafgift
– moms

Urtevejen sælger ikke alkohol til personer under 18 år. Alt andet kan naturligvis købes hos os.

Urtevejen’s medlemskabet er kun til dit personlige brug.

4. Adgangskoder og kontoadgang
Det medlem, Urtevejen-kontoen, og hvis betalingsmåde bliver Godkendt, har adgang til og kontrol over Urtevejen-kontoen. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for af de oplysninger, du giver til os om din konto er rigtige.

5. Gældende lov.
Vores medlemsbetingelser er efter dansk lovgivning.

6. Support
Du er altid velkommen at skrive eller ringe til os. Urtevejen har kun et ønske, og det er mange glade medlemmer.

info@urtevejen.dk
+45 22 74 69 65

7. Ændringer af betingelserne
Urtevejen kan, fra tid til anden, ændre disse brugerbetingelser, herunder forhøje eller sænke det månedlige medlemskab. Vi giver dig besked mindst 2 måned før, de nye brugerbetingelser gælder for dig.

8. Personlige oplysninger
For at du kan blive medlem hos Urtevejen, skal du registrere med følgende oplysninger:
– navn
– adresse
– telefonnummer
– mail
– betalingskort

Vi foretager registreringen af dine persondate kun med det mål at kunne levere varen til dig håndtere dit medlemskab.

Medlemsoplysningerne registreres hos Urtevejen og opbevares så længe, du er medlem, og op til et år efter for at kunne håndtere evt. indsigelser, reklamationer. Hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Betalingskortoplysninger opbevares krypteret ved højeste level af PCI DSS compliance standard.
Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse sendes ikke krypteret.

Oplysningerne afgivet til Urtevejen videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

9. Klagemuligheder
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med dit medlemskab, du ikke er tilfreds med. Skriv til os på info@urtevejen.dk 

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@urtevejen.dk