Handelsbetingelser

Her kan du læse om de vilkår, der gælder, når du handler med Urtevejen.

– FRAGT
– BESTILLING
– BETALING
– RETUR
– REKLAMATIONSRET
– KLAGEMULIGHEDER
– PERSONDATAPOLITIK
– PERSONLIGE OPLYSNINGER
– GENERELT

Fragt
Det koster 79 kr. i fragt ved køb under 500 kr. på Urtevejen til levering og håndtering – dette er ikke indregnet i din medlemspris.

Bestillinger før 12.00 afsendes samme dag. Leveringstiden er 1-3 dage før, at varen er hos dig.

Der leveres fra mandag-fredag, og det er muligt at få leveret til både privat- og erhvervs-adresser. Hvis du ikke er hjemme, så skal du skrive, hvor vi kan sætte din pakke.

Varer, som ikke er på lager, er på lager igen inden for 7 dage.

Bestilling
Bestilling på Urtevejen til medlemspris forudsætter, at du er medlem hos Urtevejen.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Uretvejen, er alle aftaler på dansk.

Når vi har modtaget din ordre, modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse. Hvis du ikke modtager en mail med en ordrebekræftigelse, er din ordre ikke gået igennem.

Betaling
Hos Urtevejen kan der betales med:
– Dankort
– Visa Dankort
– Visa Elektron

Som medlem betaler du kun kostpris, Uretvejen sælger jo alle varer til kostpris.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Urtevejen, og der trækkes naturligvis kun det beløb, du har godkendt ved købet.

Hvis du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL i sit betalingssystem, hvilket Uretvejen gør.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Uretvejen eller andre har mulighed for at læse dataene.

Retur
Hvis de fremsendte varer ikke svarer overens med dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot returneres i samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Urtevejen. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

Urtevejen
Østerbrogade 4b 2
4800 Nykøbing F

Hvis du nægter at modtage varen fra pakkeposten, bliver den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb tilbage på din konto.

Reklamationsret
Når du handler på Urtevejen, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Vi giver ikke pengene tilbage, men kan du få ombyttet varen. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller opbevaring af varen.

Der skal reklameres indenfor 14 dage.

Hvis du ønsker at reklamere over en varer, skal du sende det til vores adresse:

Urtevejen
Østerbrogade 4b 2
4800 Nykøbing F

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen/manglen.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Klagemuligheder
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med et køb, som du ikke er tilfreds med. Skriv til os på info@urtevejen.dk

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@urtevejen.dk

Persondatapolitik
Når du handler på Urtevejen`s hjemmeside, skal du som altid oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand, bortset fra videregivelse med henblik på at gennemføre din bestilling fx oplysninger der videregives til et fragtselskab. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

På Urtevejen anvendes Post Danmark/GLS med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet er.

Personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
– navn
– adresse
– telefonnummer
– mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Urtevejen og opbevares i 5 år (som love siger bogføringsloven), efter 5 år slette vi daten.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, hvilke oplysninger der indsamles.

Urtevejen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysningerne afgivet til Urtevejen videregives ikke til tredjemand, og vi registrerer ikke nogen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Urtevejen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Urtevejen via e-mail: info@urtevejen.dk

Generelt
Urtevejen sælger ikke alkohol til personer under 18 år. Alt andet kan naturligvis købes hos os.

Vi gør opmærksom på, at billederne er vejledende. De kommer fra vores indkøbssteder rundt om i verden.

Denne side er under ombygning, så du kan desværre ikke bestille endnu. Men vi glæder os til at byde dig velkommen inden længe! Luk